Over ons

OVER ONS

Ervaring en Passie

 

Autobedrijf Schouwen Duiveland is een jong dynamisch autobedrijf welke is opgericht in 2018. Het bedrijf is ontstaan uit ontstaan uit de passie en interesse voor auto's.


ONZE WERKPAATS

Moderne werkplaats

In onze compleet uitgeruste werkplaats voeren we grote onderhoudsbeurten en APK's uit. Daarnaast verzorgen wij ook banden wissels, banden uitlijnen, airco service, distributieriemen vervangen en al het onderhoud aan de motor.


ONS TEAM

Dit is ons team 

 

Jurrian, Ana en Arjan

Arjan Bil

Ik ben Arjan Bil. Op mijn 15e ben ik in 2004 begonnen als leerling automonteur met 4 dagen werken en 1 dag school. Na 8 jaar heb ik de opleidingen afgerond als 1e automonteur. Sinds 2014 ben ik APK keurmeester. Na 15 jaar werkervaring in een dealerbedrijf opgedaan te hebben heb ik 2018 de stap genomen om mijn droom waar te maken en een eigen autobedrijf aan huis te beginnen. Vanaf kinds af aan ben ik bevriend met Jurrian en hebben wij hobbymatig al aardig wat autoprojecten afgerond. Door verschillende inzichten vullen wij elkaar perfect aan en komen wij uit tot de beste oplossing. Vanaf 2020 runnen wij samen met Jurrian, Ana en mij Autobedrijf Schouwen-Duiveland. Ik werk graag aan alle soorten auto’s, zowel jong en oud en ga meerdere keren per jaar op cursus om mijn kennis bij te laten spijkeren en up-to- date te houden voor veranderingen. Het repareren van auto’s en u zo goed mogelijk te helpen is mijn passie.

Jurrian de Ruiter

Mijn naam is Jurrian de Ruiter. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding autotechniek MBO niveau 4 gevolgd en afgerond. Hierbij heb ik durende de opleiding bij verschillende autobedrijven stage gelopen. Na de opleiding ben ik als 1e monteur werkzaam geweest in een universeel garagebedrijf, ook heb ik mijn papieren gehaald voor APK keurmeester. Na 4 jaar heb ik een overstap gemaakt naar een ander universeel garagebedrijf waar ik ook 7 jaar met plezier heb gewerkt en nog veel heb geleerd. De laatste 2 jaar was ik aangesteld als chef werkplaats van dat bedrijf. Na mijn opleiding heb ik tijdens mijn werkzaamheden ook de nodige cursussen en certificaten gehaald. In 2020 ben ik samen met Ana ingestroomd in het garagebedrijf wat Arjan was begonnen. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen zodat ik mijn passie voor auto’s in dit bedrijf kan stoppen. Alle werkzaamheden voor het autobedrijf vind ik belangrijk en doe ik ook graag waarbij de klant altijd goed geholpen wordt.

Ana Bil

Ik ben Ana Bil, geboren en opgegroeid in Duitsland. Nadat ik daar in 2009 mijn opleiding heb afgerond aan de hotelschool ben ik in Nederland komen wonen en werken. 10 jaar lang heb ik in een hotel receptie met administratieve werkzaamheden gedaan. Al jaren was ook mijn droom samen met mijn echtgenoot Arjan een eigen bedrijf te beginnen welke in 2020 werkelijkheid werd. Binnen Autobedrijf Schouwen-Duiveland heet ik u welkom bij het brengen of ophalen van uw auto, sta u telefonisch te woord en verzorg ik de administratie achter de schermen. Het leukste aan mijn werk vind ik de combinatie van het directe contact met klanten en het verzorgen van de administratieve werkzaamheden.