Onze werkplaats

Autobedrijf Schouwen-Duiveland.

Vertrouwd in onderhoud.

Autobedrijf Schouwen Duiveland is een jong dynamisch autobedrijf welke is opgericht in 2018. Het bedrijf is ontstaan uit de passie, interesse en vakkennis voor auto's.


In onze moderne werkplaats kunt u met alle merken auto’s terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten, APK keuring en reparaties. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen wij vrijwel alle reparaties en onderhoud uitvoeren, maar ook storingen uitlezen en oplossen. Wij werken daarnaast samen met enkele gespecialiseerde partners. Onze monteurs volgen regelmatig technische opleidingen.


Vanzelfsprekend hebben zaken als service, eerlijkheid en openheid hoge prioriteit. Niemand houd van nare verrassingen achteraf, daarom krijgt u van ons altijd een nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is. Indien gewenst kunt u tijdens de werkzaamheden aan uw auto gebruik maken van een leenauto tegen een scherp tarief.

Algemene Periodieke Keuring

Wij zijn een door RDW erkend APK-station voor alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Tijdens de keuring wordt uw auto beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie. U kunt dit combineren met een onderhoudsbeurt om uzelf tijd en geld te besparen.

Airco service

Wij zijn gecertificeerd om onderhoud en diagnose aan uw aircosysteem professioneel en milieuvriendelijk uit te voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt hoge reparatiekosten.

Onderhoud

Wij verrichten onderhoud aan alle auto’s, ongeacht merk of type. Dus is uw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor alle soorten reparaties aan uw auto.

Diagnose

Voor diagnose aan uw auto hebben wij de juiste apparatuur in huis. Wij worden regelmatig bijgeschoold over nieuwe technieken zodat wij altijd de juiste kennis paraat hebben voor de juiste diagnose.

Distributie

De distributie is het hart van de motor, daarbij is er sprake van riemen en kettingen. Riemen hebben een vervangingstermijn, dit geld niet voor de ketting. Bij slijtage kan er grote en dure motorschade ontstaan, laat daarom uw distributie op tijd door ons vervangen.

Uitlijnen en banden

Voor bandenservice zoals banden vernieuwen, uw wielen laten balanceren of voor het uitlijnen ervan, bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn uw banden versleten of wilt u advies? Wij hebben een passende oplossing.

AUTOBEDRIJF SCHOUWEN-DUIVELAND. VERTROUWD IN ONDERHOUD.